"FÖRE & EFTER" BILDER

Kvinna 43år

"Tack fina Johanna för dessa 8 veckor. Du är en underbar och inspirerande tjej och hälsocoach. Så härligt att man kan äta sig mätt och ändå gå ner i vikt" 


Kvinna 50år

Jag vill bara säga TACK JOHANNA! Veckorna med dig har verkligen fått mig att börja tänka mer hälsosamt. Även om jag har tränat hela mitt liv ( iaf periodvis) så har jag verkligen fått en kickstart. Man ser även hur mycket kosten gör, de veckorna jag inte kunnat träna som jag velat, men ändå hållt kosten har ändå visat på goda resultat! Tack för all pepp och dina sunda värderingar som verkligen smittar av sig!

Kvinna 66år 


"Har vi redan kört 5 veckor? Jag kommer verkligen fortsätta med denna livsstilen efter våran PT-online. Min gubbe var skeptiskt i början men har också tappat vikt. Han älskar min mat och är så imponerad och stolt över det jag har presterat. Tröjor som börjar "tappa" formen och byxor som är för stora är väl ett underbart bevis på att jag är på rätt väg 

Trebarns mamma 32år:

Chef / Företag

Tycker att det känns jätte bra och jag är verkligen glad att jag tog tag i detta med träning och kosten. Bara efter en månad nu känner jag mig både bättre och starkare i kroppen. Du är en klippa! Tack för peppen och alla goda recept. 

Kvinna 29år

Jag kan tala om för dig att när jag anmälde mig tänkte jag att hur ska jag klara alla dessa veckor, 8 veckor kändes som en evighet . Men jisses, veckorna har ju gått och vad glad jag är att jag hoppade på detta!
Jag mådde bra innan tyckte jag, men idag mår jag bättre. Jag ser vilka framsteg jag själv gjort och ser nu tydligt vilken betydelse vikten har påverkat mig.

Man 59år


Detta har jag faktiskt glömt att tala om för dig, men jag har sedan innan haft problem med Ischias nerv på vänster sida, ända ner till foten där känselbortfall förekommit. Jag hade jätte problem i höstas med mycket värk och där läkare diskuterade en ev. operation pga. av känselbortfallet och att man inte då kan sköta sin hygien. Och efter att jag hoppade på detta har jag inte haft ont något, men hela känselfunktionen är inte tillbaka än, men det kan ta tid har dem sagt. Så man ser ju vad träning och vikt påverkar kroppen mer än man tror och därför är det värt att kämpa på.